De portefeuille van Tenstone Development B.V. is met zorg samengesteld en bestaat voornamelijk uit winkels op toplocaties in grote binnensteden, winkelstrips en PDV/GDV-locaties. 

Tenstone heeft een duurzame relatie met grote, landelijke en kwalitatief hoogwaardige huurders. Van Costes, Hunkemöller en A.S. Watson tot Bestseller, Ahold en Flying Tiger.

Tenstone richt zich op het optimaliseren van de bestaande portefeuille, door middel van actief assetmanagement en (her)ontwikkeling. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuw te acquireren vastgoed in alle marktsectoren, zowel (her)ontwikkelingsobjecten als eindbeleggingen. 

 

 

Een kleine maar representatieve greep uit onze projecten.

 

Tenstone ontwikkelt zowel zelfstandig als in samenwerking met externe specialisten. 

Project Amersfoort

Op de A1 winkellocatie in de binnenstad van Amersfoort (Varkensmarkt / Utrechtsestraat) is een inbreiding gerealiseerd. Hiervoor is braakliggende grond geacquireerd waar voorheen bioscoop “Corso” was gehuisvest

Situatie voor de ontwikkeling

Situatie voor de ontwikkeling

Het afzinken van de kelder

Het afzinken van de kelder

Multibouwsysteem

Er zijn twee verdiepingen met winkels en een bovenste verdieping met woonruimte gerealiseerd. Onder het nieuwe gebouw is een kelder gebouwd middels het Multibouwsysteem waarbij de kelder vanaf het maaiveld is afgezonken. 

Situatie na de ontwikkeling

Situatie na de ontwikkeling

Volledige renovatie

Het aangrenzende karakteristieke hoekpand is volledig gerenoveerd en biedt nu ruimte aan een hoogwaardige winkel van Esprit. Hiernaast ligt een, eveneens gerenoveerde, winkel van de bekende modeformule Costes.

Deze twee partijen, tezamen met de drie ontwikkelde bovenliggende moderne woonappartementen, vertegenwoordigen een meerwaarde in de portefeuille en zijn bovendien een aanwinst voor de historische binnenstad van Amersfoort.

 

Project Groningen

Tenstone verzorgde een gevelrenovatie in Groningen aan het Hoendiep. Deze woonboulevard voorzagen we van een eigentijdse, meer chique uitstraling.

Voor de renovatie

Voor de renovatie

Na de renovatie

Na de renovatie

Contact

Tenstone Development B.V.
Postbus 91458
2509 EB Den Haag

Algemeen Telefoonnummer
+31(0)70 315 32 00

Noodgevallen
+31(0)24 677 37 73

Algemeen e-mailadres
info@tenstone.nl